Tszta:
- 6 db tojs
- 6 evkanl cukor
- 4 evkanl liszt
- 2 evkanl kaka
- 1 csomag stpor
- 1 dl tolaj
A tojsokat sztvlasztjuk. A srgjhoz az olaj kivtelvel hozzkeverjk a hozzvalkat, majd hozzadjuk az olajt is. A fehrjt kemny habb verjk, majd vatosan a masszhoz keverjk.
Stpaprral blelt tepsire ntjk, elegyengetjk, majd elmelegtett stben, kzepes lngon 30-40 percig stjk.
Krm:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 40-50 dkg tr
A hozzvalkat sszekeverjk, majd a kihlt pisktra kenjk.
Tetejre:
- 7 dl sznsavas narancsdt
- 2 csomag vanlis pudingpor
A pudingport csommentesen elkevernk kb. 1 dl dtvel, majd hozzadjuk a tbbit is. Megfzzk, mint a pudingot, majd nhny percig hagyjuk hlni gy, hogy kzben nha megkeverjk.
Ezutn vkonyan a tr tetejre ntjk mindenhov. Kssel eligaztjuk.
|